Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kunnaneläinlääkärinä minulle kuuluu kaikkien eläinten peruseläinlääkintäpalvelut sekä kiireellinen ensiapu.

Pieneläinpotilaiden palveluihin kuuluvat mm. rokotukset, tiineysultra, pentutarkastukset, korva-, suolisto- ja ihotulehdukset, haavojen ompelu, eutanasia, nestehoito, hammaskiven poisto, koirien kastraatio ja kasvainten poistot sekä kissojen kastraatio ja kohdunpoisto.

Useimmiten olen aamuvastaanotolla arkisin klo 8:00 - 10:00, milloin vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta. Joskus joudun kuitenkin lähtemään kiireelliselle sairasmatkalle kotieläintilalle, joten jos haluatte olla varma, että olen paikalla, soittakaa minulle ensin. Otan pieneläinpotilaita sopimuksen mukaan vastaan muuna aikana, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Teen tilakäyntejä päivittäin ja tarvittaessa myös pieneläimille kotikäyntejä.

Jos en vastaa heti puhelimeen, voitte jättää minulle viestin niin otan teihin yhteyttä. Mieluiten jättäkää tekstiviesti.

Jos olen lomalla tai vapaalla, numerostani saatte tietää, mistä numerosta tavoitatte eläinlääkärin.

Vastaanotolla minulla on käytössäni hyvä kunnaneläinlääkärin vastaanoton varustus: verinäyteanalysaattori, ultraäänilaite, hammaskiven poistolaite, lisähappi, inhalaatioanestesiakone ja infuusiopumppu. Tarvittaessa lähetän potilaat erikoiseläinlääkärille jatkotutkimuksiin.

Hinnoittelu noudattaa maltillista kunnaneläinlääkärin taksaa.